اخیرا محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان با استفاده از فناوری روز کیسههای پلاستیکی را عرضه کردند که قادرند زمان ماندگاری محصولات پروتئینی را تا دو برابر افزایش دهند.
دکتر حامد فدایی، مدیرعامل گروه کارخانه جات هالند پلاست: با اشاره به ساخت کیسههای پلاستیکی برای مواد پروتئینی خاطر نشان کرد: این پلاستیکها دارای خواص آنتی باکتریال است و فود گرید میباشد ، از این رو ماندگاری محصولات پروتئین را تا دو برابر زمان معمول افزایش میدهد.
وی با تاکید بر اینکه این کیسهها با استفاده از فناوری روز دنیا که از خواص آنتی باکتریال برخوردار شدهاند، اظهار کرد: این پلاستیک قادر است زمان نگهداری مواد پروتئینی را از 3 به 6 روز افزایش دهند، ضمن آنکه هیچ تغییری در بو و طعم مواد ایجاد نخواهد کرد.
به گزارش ایسنا، بر اساس توافقهای انجام شده، فروش سالانه این مستربچ مربوط به این نوع کیسه پلاستیک بیش از 700 تن در سال خواهد بود.
علاوه بر این شرکت قادر است سالانه بیش از 100/000 تن محصولات پلی اتیلن تولید و روانه بازار های ایران و جهان کند
در حاشیه نمایشگاه 2022 صنایع پلاستیک و بسته بندی آلمان این شرکت توانسته است قراردادی بالغ بر 30/000/000/000 تومان جهت تولید و صادرات این محصول به کشور های اروپای مرکزی منعقد نمود.
منبع:تایم
- ۰ ۰
- ۰ نظر